HVAD ER CHAMP CAMP?

ER CHAMP CAMP FOR MIG?

JA, HVIS DU...

 • Vil have min hjælp og støtte til at blive glad for træning.
 • Vil have et bedre forhold til din krop.
 • Er villig til at investere i dig selv og din sundhed.
 • Er klar til at give den gas og have det sjovt sammen med andre i 8 uger.
 • Vil have inspiration og input til din egen træning.
 • Vil have mere energi og overskud i hverdagen.
 • Selv vil gøre en indsats.

NEJ, HVIS DU...

 • Bare vil have et quick fix til dit vægttab.
 • Helst vil følge en stram kostplan og træne alene.
 • Ikke er villig til at prøve noget nyt.
 • Ikke har lyst til at være en del af et fællesskab, der støtter hinanden både når det går godt og når det bliver svært.

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

Pauline, deltager på første Champ Camp

Linda, deltager på første Champ Camp

Jeanne, deltager på første Champ Camp

Annika, deltager på første Champ Camp

DET FÅR DU:

MÅLING OG TESTS

Hvad er dit fysiske udgangspunkt? Du får en status ved opstart på din vægt og fedtprocent samt styrke og kondition. Vi skal vide hvor du starter, så vi kan se dine forbedringer og din udvikling.

2 UGENTLIGE TRÆNINGER

Du mødes med mig og de andre deltagere 2 gange hver uge:

Første gang med dit eget Champ Camp Crew, hvor vi træner i Repeat, og anden gang til en stor fællestræning med alle de andre Champ Camps.

Hver træning er med fokus på fællesskabet, hvor der er god energi og sammenhold. Vi laver en kombination af styrke- og konditionsøvelser og jeg vil viser dig at det kan være sjovt at få sved på panden.

TRÆNINGSPROGRAM

Der er ingen grund til at spilde tiden. Du får et program så du kan træne selv og få mest muligt ud af det på den tid du har til rådighed. Det skal være effektivt, sikkert og sjovt.

REDSKABER TIL SUNDE VANER

Det kan være svært at ændre eller tilføje gode vaner. Men jeg har et system som gør sandsynligheden for succes større og kan hjælpe og sparre med dig undervejs.

SOCIALT FÆLLESSKAB

Du vil være en del af en gruppe, som står overfor nogle af de samme mål, udfordringer og ønsker som dig selv. Med en positiv, sjov og motiverende stemning, vil vi sammen kunne hjælpe hinanden fremad.

UGENTLIGE OPGAVER

Du får sjove opgaver og udfordringer, der hjælper dig med at snige mere bevægelse og aktivitet ind i din dagligdag. Jeg vil også sørge for du får inspiration til spændende artikler, podcast, bøger som kan gøre dig klogere på kost, træning og sundhed.

LUKKET FACEBOOK-GRUPPE

Her får du svar på spørgsmål og støtte når det bliver svært. Du kan også få hjælp til at komme videre og inspirere andre når det går godt.

CHAMP CAMP UGE FOR UGE​

Uge 1
OPSTART

Du får detaljeret info om hvad vi skal lave under forløbet og møder dine nye holdkammerater. Det er vigtigt for mig at du får et trygt og tillidsfuldt udgangspunkt for at du kan få mest muligt ud af forløbet.

Uge 1-2
DE FØRSTE UGER

Efter den første træning, kender vi nu dit udgangspunkt. Vi begynder vores første par træninger med at lære nye øvelser og få styr på teknikken. Du får også hjælp til at begynde at arbejde med at skabe nogle nye sunde vaner, der skal hjælpe dig frem mod dit mål.

Uge 3-4
VI SÆTTER TEMPOET OP

Når du har fået styr på den grundlæggende teknik i de øvelser vi laver begynder vi at skrue op for tempoet i træningen. Du får endnu mere sved på panden, men jeg lover at det også bliver sjovt og motiverende.

Uge 5-6
NYE ØVELSER OG UDFORDRINGER

Der bliver bygget videre på det du allerede har lært i de første 4 uger. Du bliver udfordret med nye øvelser og får hjemmeopgaver, der skal laves mellem vores sessioner. Der bliver bygget videre på det du allerede har lært

Uge 7-8
DE SIDSTE UGER

Du har fået en masse selvtillid og har lært mere om dig selv og ikke mindst, hvad din krop er i stand til. Vi afslutter med det hidtil højeste niveau. Du har styr på de bedste styrkeøvelser og kan lave konditions-workouts du ikke havde turde drømme om inden Champ Camp.

DIN TRÆNER

Rune Raahauge

 

Helt ærligt, så er jeg er nok ikke som de fleste andre personlige trænere. Først og fremmest er jeg familiefar til to små drenge med alle de store glæder og udfordringer det giver i hverdagen. Derudover er jeg livsnyder med en forkærlighed for stærk kaffe og lækker mad i gode venners lag.

Og så har jeg helt fra barnsben været komplet og aldeles tosset med træning og sport. Som glad knægt i Nakskov var det primært fodbold og redskabsgymnastik jeg brugte min tid på. Det gav mig et solidt bevægelses-fundament, som jeg sætter stor pris på i dag og bruger i mit arbejde som personlig træner.

For mig gav sporten også et stærkt socialt sammenhold, der gjorde det sjovt selv når det var allermest hårdt. Det sociale element er stadig er noget af det vigtigste for mig.

I dag træner jeg ofte sammen med venner, for på den måde at kombinere det sociale med samtidig at få sved på panden.

HVOR FOREGÅR DET?

Du kommer til at træne i de super lækre faciliteter hos REPEAT på Nørrebro.

Her findes alt, hvad hjertet begærer af udstyr til styrke- og konditionstræning.

Du kan desuden parkere lige udenfor under Bispeengbuen.

SKAL DU MED PÅ NÆSTE CAMP?

Hvis du er nysgerrig på om Champ Campen er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om dig og din situation. Udfyld min formular, så giver jeg dig et kald.

Start
Slut
Hvornår og hvem
Status
Start
6. Maj
Slut
27. Juni
Hvornår og hvem
Mandage kl. 20:00
Status
Udsolgt!
Tilmeld
Start
7. Maj
Slut
27. Juni
Hvornår og hvem
Tirsdage kl. 20:00
Status
Udsolgt!
Tilmeld
Start
27. Maj
Slut
18. Juli
Hvornår og hvem
Mandage kl. 17:00 og torsdage kl. 7:00
Status
Udsolgt!
Tilmeld
Start
28. Maj
Slut
19. Juli
Hvornår og hvem
Tirsdage kl. 17:00 og fredage kl. 7:00
Status
Få pladser tilbage
Tilmeld

FÅ BESKED OM NYE CAMPS

Når der kommer nye Champ Camps, og når jeg får ledige tider til personlig træning, sender jeg en email ud til min venteliste. Tilmeld dig via formularen herunder for at komme på listen.*

Dit navn:

Din emailadresse:

* bare rolig; jeg passer godt på dine oplysninger, og jeg skriver højst til dig en gang om måneden.