HVAD ER CHAMP CAMP?

Næste Champ Camp starter om:

Days
Hours
Minutes
Seconds
Når der kommer nye Champ Camps, og når jeg får ledige tider til personlig træning, sender jeg en email ud til min venteliste. Tilmeld dig via formularen herunder for at komme på listen.*

* bare rolig; jeg passer godt på dine oplysninger, og jeg skriver højst til dig en gang om måneden.

Hvad koster forløbet?

ER CHAMP CAMP FOR MIG?

JA, HVIS DU...

NEJ, HVIS DU...

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

DET FÅR DU:

30+ LEKTIONER

Champ Camp er bygget op som et kursus. Det betyder, at du ikke kun får kost- og træningsplaner, men du også bliver undervist i branchens "hemmelige" redskaber til holdbare resultater.

2 UGENTLIGE FÆLLES-TRÆNINGER

To gange om ugen vil du have mulighed for at træne med mig hjemme fra stuegulvet. 

Vi laver styrke, HIIT, core og mobility. Jeg vil vise dig at det kan være sjovt at få sved på panden.

TRÆNINGSPROGRAMMER

Der er ingen grund til at spilde tiden. Hver 4. uge får du et nyt program, så du kan træne selv og få mest muligt ud af det på den tid du har til rådighed. Det skal være effektivt, sikkert og sjovt.

REDSKABER TIL SUNDE VANER

Det kan være svært at ændre eller tilføje gode vaner. Men jeg har et system som gør sandsynligheden for succes større og kan hjælpe og sparre med dig undervejs.

SOCIALT FÆLLESSKAB

Du vil være en del af en gruppe, som står overfor nogle af de samme mål, udfordringer og ønsker som dig selv. Med en positiv, sjov og motiverende stemning, vil vi sammen kunne hjælpe hinanden fremad.

UGENTLIGE OPGAVER

Du får sjove opgaver og udfordringer, der hjælper dig med at snige mere bevægelse og aktivitet ind i din dagligdag. Jeg vil også sørge for du får inspiration til spændende artikler, podcast, bøger som kan gøre dig klogere på kost, træning og sundhed.

UGENTLIGE OPDATERINGER

En gang om ugen får du også mulighed for at lave en opdatering til mig, som jeg vil komme med feedback til.

CHAMP CAMP UGE FOR UGE​

💥 Du får en detaljeret introduktion om forløbet. Hvad du kan forvente og hvordan du kommer godt i gang. Jeg vil også præsentere dig for mine forventninger til dig, så du får mest muligt ud af mit Champ Camp forløb.

💃 Du vil, i den indledende uge, få tilsendt dine første planer for både kost og træning. Og så vil jeg byde dig op til dans med 2 sjove og udfordrende fællestræninger, som du hver uge vil modtage to nye af.

👨‍🏫 Vi er nu kommet stille og roligt i gang, og hvor den første tid handler om at lære planerne at kende, øve sig og få den tilpasset til din hverdag.

🔑 Planlægning er en af nøglerne til at skabe succes med sin kost og træning, så det skal prioriteres.

📺 Jeg vil i denne uge sende videoer, hvor jeg deler ud af al den viden og erfaring jeg har tillært mig og som jeg gerne vil give videre til dig.

Du har nu fået styr på de grunlæggende pricipper og strategier i dette forløb og det begynder at være en fast del af din hverdag.

Du har en bedre forståelse af:

✅  Kost og kostplaner

✅  Hvordan man sammensætter et måltid

✅  Hvilke mængder som passer for dig og dine mål.

Du er blevet bedre til træning, kan både mærke og se fremskridt. Fremskridt, der skaber motivation, som vi kan og skal bruge videre i forløbet.

Det betyder også, at vi kan træde lidt mere på gaspedalen, og øge intensiteten både på fællestræningerne og når du træner dit eget træningsprogram.

🚀 Vi har været i gang i en måned, og du vil både kunne mærke og se at din indsats virker. Det er også nu man kan opleve at ens “Honeymoon” slutter. Træningen og programmet vil muligvis ikke føles nyt og spændende, som i starten. Det betyder også, at vi nu er inde i en fase, hvor træning og rutiner er blevet mere hverdag – det er ganske normalt. Til trods for at vi nu har fundamentet og de gode vaner på plads skal vi samtidigt holde ekstra fokus og bevare momentum.

💪 Derfor sørger jeg også for at du får nye træningsplaner, hvor niveauet løftes og du skal udfordres endnu mere.

Der vil også komme nye videoer, hvor vi sammen bygger videre på det du allerede har lært. Vi kommer også til at have et øget fokus på mindset, adfærd og vaner. Netop det fokus passer ret perfekt ind, da det er lige præcis her du typisk vil opleve behovet for et ekstra boost.

🏆 Du er på dette tidspunkt tanket godt op på selvtillid, har lært mere om dig selv, og hvad der virker for at du kan skabe resultater. Det handler ikke længere om hvorvidt du lykkedes med at komme i mål, men om hvornår det sker. Derfor er vedholdenhed og tålmodighed metoden til fortsat at bevæge sig fremad.

🔥 Jeg sørger for at holde dig til ilden med ugentlige fællestræninger, og supplerer løbende med viden i de videoer som jeg sender. Videoer, som du kan bruge både i dette forløb, men også videre ud i fremtiden.

🏃‍♂️ Der er nu bygget en solid base, og du kan meget mere end da du startede. Men vi er slet ikke færdige, for vi skal videre.

🥇 Så derfor skal du endnu engang have ny inspiration til din træning med nye planer, så din styrke og kondition kan rykke endnu mere.

Alle de videoer du har fået, vil have skabt en viden og forståelse for hvad der kræves for at leve i balance. Med plads til at nyde de ting du holder af, men også evnen til at holde snuden i sporet og blive ved med den sundere livsstil.

🏆 Vi rammer de sidste par uger, og som jeg sagde fra start – “JEG TROR PÅ DIG OG VED DU KAN”. Og det har du bevist.

Alt din succes, er 100% din fortjeneste. Det er din indsats der har bragt dig hertil, fordi du har brugt dine træningsplaner, haft større fokus på din kost og gjort det til dit eget.

Nu bruger vi den sidste tid på at banke igennem, så du har det allerbedste udgangspunkt til når forløbet slutter.

💪 Du er nået længere end du havde turde drømme om, og det kan du takke dig selv for

Uge 1
OPSTART

💥 Du får en detaljeret introduktion om forløbet. Hvad du kan forvente og hvordan du kommer godt i gang. Jeg vil også præsentere dig for mine forventninger til dig, så du får mest muligt ud af mit Champ Camp forløb.

💃 Du vil, i den indledende uge, få tilsendt dine første planer for både kost og træning. Og så vil jeg byde dig op til dans med 2 sjove og udfordrende fællestræninger.

Uge 2
DE FØRSTE UGER

👨‍🏫 Vi er nu kommet stille og roligt i gang, og hvor den første tid handler om at lære planerne at kende, øve sig og få den tilpasset til din hverdag.

🔑 Planlægning er en af nøglerne til at skabe succes med sin kost og træning, så det skal prioriteres.

📺 Jeg vil i denne uge sende videoer, hvor jeg deler ud af al den viden og erfaring jeg har tillært mig og som jeg gerne vil give videre til dig.

Uge 3-4
VI SÆTTER TEMPOET OP

Du har nu fået styr på de grunlæggende pricipper og strategier i dette forløb og det begynder at være en fast del af din hverdag. Du har en bedre forståelse af:

✅  Kost og kostplaner

✅  Hvordan man sammensætter et måltid

✅  Hvilke mængder som passer for dig og dine mål.

Du er blevet bedre til træning, kan både mærke og se fremskridt. Fremskridt, der skaber motivation, som vi kan og skal bruge videre i forløbet.

Det betyder også, at vi kan træde lidt mere på gaspedalen, og øge intensiteten både på fællestræningerne og når du træner dit eget træningsprogram.

Uge 5-6
NYE ØVELSER OG UDFORDRINGER

🚀 Vi har været i gang i en måned, og du vil både kunne mærke og se at din indsats virker. Det er også nu man kan opleve at ens “Honeymoon” slutter. Træningen og programmet vil muligvis ikke føles nyt og spændende, som i starten. Det betyder også, at vi nu er inde i en fase, hvor træning og rutiner er blevet mere hverdag - det er ganske normalt. Til trods for at vi nu har fundamentet og de gode vaner på plads skal vi samtidigt holde ekstra fokus og bevare momentum.

💪 Derfor sørger jeg også for at du får nye træningsplaner, hvor niveauet løftes og du skal udfordres endnu mere.

Der vil også komme nye videoer, hvor vi sammen bygger videre på det du allerede har lært. Vi kommer også til at have et øget fokus på mindset, adfærd og vaner. Netop det fokus passer ret perfekt ind, da det er lige præcis her du typisk vil opleve behovet for et ekstra boost.

Uge 7-8
REFLEKSION

🏆 Du er på dette tidspunkt tanket godt op på selvtillid, har lært mere om dig selv, og hvad der virker for at du kan skabe resultater. Det handler ikke længere om hvorvidt du lykkedes med at komme i mål, men om hvornår det sker. Derfor er vedholdenhed og tålmodighed metoden til fortsat at bevæge sig fremad.

🔥 Jeg sørger for at holde dig til ilden med ugentlige fællestræninger, og supplerer løbende med viden i de videoer som jeg sender. Videoer, som du kan bruge både i dette forløb, men også videre ud i fremtiden.

Uge 9-10
MOMENTUM

🏃‍♂️ Der er nu bygget en solid base, og du kan meget mere end da du startede. Men vi er slet ikke færdige, for vi skal videre.

🥇 Så derfor skal du endnu engang have ny inspiration til din træning med nye planer, så din styrke og kondition kan rykke endnu mere.

Alle de videoer du har fået, vil have skabt en viden og forståelse for hvad der kræves for at leve i balance. Med plads til at nyde de ting du holder af, men også evnen til at holde snuden i sporet og blive ved med den sundere livsstil.

Uge 10-12
SENDER DIG GODT VIDERE

🏆 Vi rammer de sidste par uger, og som jeg sagde fra start - “JEG TROR PÅ DIG OG VED DU KAN”. Og det har du bevist.

Alt din succes, er 100% din fortjeneste. Det er din indsats der har bragt dig hertil, fordi du har brugt dine træningsplaner, haft større fokus på din kost og gjort det til dit eget.

Nu bruger vi den sidste tid på at banke igennem, så du har det allerbedste udgangspunkt til når forløbet slutter.

💪 Du er nået længere end du havde turde drømme om, og det kan du takke dig selv for

DIN TRÆNER

Hej! Rune her 🙋‍♂️

Og jeg tror på dig og ved du kan 💪

Jeg har arbejdet som personlig træner siden 2006 og kan vel betragtes som lidt af en dinosaur i branchen 🦖

Igennem årene har jeg samlet en masse viden og erfaring, som jeg bruger i min hverdag som coach.

Mit mål er at gøre Danmark lidt sundere og meget stærkere, og det håber jeg du vil være en del af.

 🏋️‍♀️ Jeg har været underviser på personlig træner uddannelsen

🧘‍♂️ Jeg har udviklet træningskoncepter til fitnesskæder

📺 Jeg har været vært på “Den Store Vægtkamp” på tv

⭐️ Jeg arbejdet med nogle af Danmarks bedste skuespillere, musikere og tv-værter

🍕 Min livret er pizza med pepperoni

🥊 Min yndlings øvelse er Bulgarian Split Squat

🎙 Og så er jeg nede med Nik og Jay

HVOR FOREGÅR DET?

Du kommer til at træne i de super lækre faciliteter hos REPEAT på Nørrebro.

Her findes alt, hvad hjertet begærer af udstyr til styrke- og konditionstræning.

Du kan desuden parkere lige udenfor under Bispeengbuen.

SKAL DU MED PÅ NÆSTE CAMP?

Hvis du er nysgerrig på om Champ Campen er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om dig og din situation. Udfyld min formular, så giver jeg dig et kald.

START

3. Januar

4. April

SLUT

3. April

4. August

STATUS

Udsolgt!

Få pladser tilbage

FÅ BESKED OM NYE CAMPS

Når der kommer nye Champ Camps, og når jeg får ledige tider til personlig træning, sender jeg en email ud til min venteliste. Tilmeld dig via formularen herunder for at komme på listen.*

* bare rolig; jeg passer godt på dine oplysninger, og jeg skriver højst til dig en gang om måneden.